Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın ve evgin gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu branş bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ilenmeşap bapnın yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en normal eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına yangın kapısı ne denli müddet dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda tetik yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 Yangın Kapısı Fiyatları karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek dâhilin tıklayın.

Yangın bapsı elbette bakım yapılmalıdır? Yangın kapıları manzum bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini yürekerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları düzenli olarak mimarilmalıdır. Bapnın aklık çhileışmasını temin etmek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet binalmalıdır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını anayasa düzlük, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, Yangın Merdiveni Kapısı kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Report this wiki page